چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا ائمه اطهار (علیهم السلام) از جهت علم برابر هستند؟

پاسخ :
علم ائمه عليهم السلام از يک ريشه و منبع و برابر مي باشد و هر امام علم خود را از امام قبلي بصورت کامل دريافت مي کند و همه از اين جهت برابر هستند تفاوت ائمه عليهم السلام به امور عارضي از قبيل شرايط و زمان و مکان مي باشد نه ذات و علم..[1]
پی نوشت:
[1] ر. ک: در محضر علامه طباطبايي، محمد حسين رخ شاد ص 120 الي 126.
www.shamimm.ir