چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

من 5 ساله دچار بيماري وسواس فکري ام. مي خواستم راهکارهاي عملي و سودبخشي به من بگيد تا بتوانم اين بيماري رو درمان کنم

پاسخ :
دوست عزيز در برخي موارد وسواس هاي ذهني با کمک مشاور و راهکار هاي روانشناختي قابل حل است در برخي موارد بايد از دارو درماني استفاده نمود. نتيجه بخش ترين راهکار در مقابل اين نوع افکار بي توجهي همراه با آرامش است . به دور از تنش دروني بايد با افکار مواجه شويد و به انها بي اعتنا باشيد . با بي اعتنايي اين افکار کم رنگ شده و به مرور از بين مي روند . در نظر داشته باشيد که هر چه بيماري مزمن تر شود درمان طولاني تري را خواهد داشت . هر چه سریع تر به یک روانپزشک مراجعه نمایید تا با توصییه های وی به نتیجه مطلوب برسید.
www.shamimm.ir