چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

با توجه به عدالت خداوند تبارک و تعالي چرا شياطين ما را مي بينند ولي ما آنها را نمي بينيم؟

پاسخ :
در مورد سوال شما بايد عرض نماييم که اولا ما آثار وجودي شياطين را مي بينيم و حس مي نماييم ضمن اينکه شياطين انسي را به ديده ظاهر درک مي کنيم .ثانايا اين سخن شما در جايي صحيح است که ما توانايي برخورد و مقابله با شياطين را نداشته باشيم و اين عدم ديده شدن امتيازي براي آن ها محسوب شود اما در جايي که خداوند به ما قدرت عقل و آگاهي و بصيرت داده است و توانيي يارايي با شياطين را به ما آموخته است ديگر نمي توان اين مساله را خلاف عدالت دانست ضمن اينکه اگر ما شياطين در حالات مختلف زندگي خويش به ديده ظاهري مي ديديم زندگيمان به طور کلي مختل مي شد به عنوان نمونه در موقع خواب و يا هنگام صحبت کردن با ديگران و يا در زماني که به کار مشغوليم همواره شيطان را مي ديديم آيا در اين هنگام اختلال ايجاد نمي شود؟در حالي که مي توان اين حالت را خلاف عدالت دانست چرا که شيطان در همه جا مي تواند حضور داشته باشد و ما او را ببنيم اما انسان ها نتوانند با آن به مقابله ي در خور برخيزند.
www.shamimm.ir