چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا ايرانيان قبل از اسلام آتش پرست بوده و خدايشان آتش بوده اگر اينطور است پس داستان پيامبرشان زرتشت ديگر چه معني دارد و آيا با تولد پيامبر اسلام آتشکده هاي ايران خاموش شدند؟

پاسخ :
درباره دين زرتشت و پيامبر آن بايد به شما بگوييم که دين ماهيتي توحيدي داشته و پيامبرآن مردم را به يکتا پرستي دعوت مي نموده است اما بر اثر مرور زمان و داخل شدن انحرافات در اين دين توحيدي عده اي به آتش پرستي روي آورده و آموزه هاي اصيل آن را تحريف کردند با توجه به اينکه زرتشتيان کنوني خود را از پرستش آتش مبرا دانسته و به آموزه هاي اصيل زرتشت عمل مي نمايند.
اما درباره خاموشي آتشکده در هنگام تولد پيامبر(ص) بايد گفت که اين واقعه صحت داشته و آتشکده پارس در هنگام تولد پيامبر گرامي اسلام (ص) پس ساليان درازي خاموش گرديد.
www.shamimm.ir

نظرات کاربران