چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

صاحب دختري 9 ساله هستم بسيارحساس ومهربان گاه ناخن خوري داردودرارتباط باديگران گاهي دچارمشکل ميشود شيوه برخورد باايشان چيست؟

پاسخ :
شما بسيار کلي موضوع مورد نظر رو مطرح کرديد. ناخن جويدن کودکان معمولا به دليل پناه بردن آن به درون خود و کسب آرامش است لذا براي رفع آن بايد همزمان علت را هم برطرف کنيد .پس مشکل رفتاري را وسيع تر توضيح دهيد .
براي بهبودي رفتار ناخن خوردن در اولويت کار نياز به جلب همکاري او داريم .سپس سعي کنيد
مواقع ناخن جويدن را بشناسيد و در اين زمان از وسايلي مثل خوردن آبنبات چوبي ، دستکش، مشغول کردن دست ها يا دهان و... استفاده کنيد .
از لاک هاي تلخ براي جلوگيري از جويدن ناخن استفاده کنيد .
بر سر هر انگشت ضربدري با خودکار بزنيد اين کار را هر صبح تکرار کنيد و در اخر شب ان را چک کنيد اگر اين ضربدر در جاي خودش باقي ماند اين مورد را در جدول هفتگي که رسم کرديد به صورت ستاره درج گنيد و در آخر هفته در قبال هر سه ستاره يک جايز به او دهيد .هفته بعد او مي تواند در قبال چهار ستاره جايزه بگيرد و هفته بعد ...از هشدار هاي مستقيم کمتر استفاده کنيد و در مواقع ناخن جويدن دست ياد هان او را به موضوع ديگري مشغول کنيد . براي تشويق او وقتي ناخنش بلند شد گاه از لاک براي زيباتر شدن استفاده کنيد.
www.shamimm.ir