چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آیا همه ادیان آسمانی با اصل مهدویت موافق هستند؟

پاسخ :
تمام ادیان آسمانی به پیروان خود عمر درخشان و سعادت عمومی و آینده مشعشع و صلح جهانی و دوران پر خیر و برکتی را نوید داده‎اند که در آن نگرانیها و دلهره‎ها و هراسها مرتفع شود و به یمن ظهور شخص بزرگ و مرد خدایی که به تأییدات الهی مؤید است در روی زمین منطقه و شهر و دهستان و دهی باقی نماند مگر آن که در آن بانگ دل نواز توحید بلند شود و روشنایی یکتاپرستی، تاریکی شرک را زایل سازد و علم و عدل و راستی و امانت، چهره جهان آرای خود را بنمایاند و همه جهان را منوّر سازد.
این موجود عزیز بر حسب استوارترین و صحیح‎ترین مصادر اسلامی جانشین دوازدهم حضرت خاتم الانبیاء محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و دوازدهمین رهبر و امام بعد از آن حضرت و همنام و هم کُنیه ایشان است و القاب مشهورش در بین مسلمین «مهدی»، «قائم»، «منتظر»، «صاحب الامر»، «صاحب الزمان» و «بقیه الله» است. و در زبانهای دیگر به «گرزاسیه»، «وشینو»، «ارتور»، «مهمید» و نامها و القاب دیگر خوانده شده است. در کتاب جاماسب و کتاب شاگمونی و کتاب جوک و کتاب دید و کتاب باسک و کتاب پاتیکل و کتاب دادنگ و کتاب صفنیای نبی و کتاب اشعیاء و کتاب وحی کودک و کتاب حکی نبی و کتاب مکاشفات یوحنای لاهوتی و کتاب دانیال و انجیل متی و انجیل لوقا و انجیل مرقس و کتابها و الواح دیگر این بشارتها به عبارات و مضامینی که همه اصالت عقیده مهدویّت را تأیید و آن را یک اصل عام و مورد قبول همه ملل و امم و انبیاء و ادیان معرفی می‎نمایند، آمده است و به بعضی صفات و علائمی که در احادیث و بشارات اسلامی برای این ظهور و صاحب آن حضرت مهدی علیه السلام بیان شده، اشاره یا صراحت دارند.
www.eporsesh.com