چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

دانشمند در روز قیامت چگونه برانگیخته می شود؟

پاسخ :
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
ألا اُخبِرُكُم عَنِ الأجوَدِ الأجوَدِ ؟ اللّه‏ الأجوَدُ الأجوَدُ ، وأنا أجوَدُوُلدِ آدَمَ ، وأجوَدُكُم مِن بَعدي رَجُلٌ عُلِّمَ عِلما فنَشَرَ عِلمَهُ ، يُبعَثُ يَومَ القِيامَةِ اُمَّةً وَحدَهُ ، ورَجُلٌ جادَ بِنَفسِهِ للّه‏ عز و جل حَتّى يُقتَلَ ؛
آيا شما را از بخشنده‏ترين بخشنده خبر ندهم؟ خداوند بخشنده‏ترين بخشنده است . و من بخشنده‏ترين فرزند آدم هستم و بعد از من بخشنده‏ترين شما ، مردى است كه دانش را آموزش دهد و از اين راه دانش او پخش شود . او در روز قيامت به تنهايى همچون يك امّت برانگيخته مى‏گردد و نيز مردى كه در راه خداوند عز و جل جانبازى كند تا كشته شود .
الترغيب والترهيب : 1 / 119 / 5 منتخب ميزان الحكمة : 400