چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

15 ساله هستم و استرس زيادي دارم همش ميترسم اين ارامش زندگي که در حال دارم از دست بدم بخاطرهمينم زياد خوش نيستم، چه کار کنم؟

پاسخ :
با سلام دوست خوبم شما جزو اون دسته از آدم هايي هستي که هيچ وقت از زندگي لذت نمي بري و هميشه يا از گذشته در حسرتي و يا نگران آينده اي .غافل از اينکه امروز همان فرداي ديروز است که نگرانش بودي پس کي مي خواي به امروزت فکر کني ؟
هيچ کس از اينده خبر نداره پس اين به ان معناست که همه نگران باشند ؟
آدم هاي موفق از امروزشون لذت مي برند و براي فردا برنامه ريزي کرده و هدف تعيين مي کنند نه انکه نگران نيامده ها باشند . خوش بين باش و از عقايد بي اساس و خرافي پيروي نکن . اگر از چشم زخم مي ترسي آيه وان يکاد .... را همراهت کن و آسوده باش .
مگر به همراهي خدا وند و ياري او يقين نداري ؟ پس به خدا توکل کن . از داشته هاي الانت لذت ببر .خيلي چيز ها هستند که داشتنشون براي ما عادت شده و هر وقت انها را از دست بديم متوجهشون ميشيم اونها رو کشف کن و براي داشتنشون خوشحال باش و شکرگزار باش.
عاقل اوني نيست که براي اينده ي مجهول استرس داشته باشه بلکه دورانديشي عاقل اقتضا مي کنه که براي اينده تنها برنامه ريزي و تلاش کنه و بقيه کار رو به خدا واگذار کنه و مطمئن باشه که خداي مهربون بهترين ها رو براش مقدر مي کنه .
www.shamimm.ir