چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

چرا تعداد ياران اوليه امام زمان (عج)،313 نفر برابر با تعداد رزمندگان جنگ بدر است؟

پاسخ :
شرح پرسش:
چرا تعداد ياران اوليه امام زمان(عج)،313 نفر برابر با تعداد رزمندگان جنگ بدر و برابر با تعداد ياران طالوت است. آيا عدد 313 عددي مقدس است يا خير؟

پاسخ:
عدد 313 به خودي خود عدد مقدسي نيست، اين که تعداد ياران امام زمان(عج)، 313 نفر مي باشد به خاطر اين است که شباهت ايشان و حکومت و انقلاب حضرت را با انبيا خصوصا پيامبر اسلام(ص) نشان دهد. مثلا نام او همنام پيامبر(ص) و کنيه او کنيه پيامبر اکرم(ص) مي باشد و هنگام ظهور زره و شمشير پيامبر(ص) با ايشان است و نيز به اين دليل است که حق بودن قيام ايشان را خاطر نشان نمايد تا با توجه به اين شباهت ها مردم بيشتر به اين حضرت گرايش پيدا کنند.
www.shamimm.ir