چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

امام صادق عليه السلام به مردي كه در مصیبت مرگ فرزندش بي تابي مي كرد چه فرمود؟

پاسخ :
الإمامُ الصّادقُ عليه‏السلام
لِرَجُلٍ قدِ اشتَدَّ جَزَعُهُ على وَلَدِهِ: يا هذا جَزِعتَ للمُصيبهِ الصُّغرى ، وغَفَلتَ عنِ المُصيبهِ الكُبرى ! ولو كنتَ لِما صارَ إليه وَلَدُكَ مُستَعِدّا لَما اشـتَدَّ علَيه جَزَعُكَ ، فَمُصابُكَ بتَركِكَ الاستِعدادَ لَهُ أعظَمُ مِن مُصابِكَ بوَلَدِكَ .
امام صادق عليه‏السلام
- به مردى كه در مرگ فرزندش سخت بيتابى مى‏كرد- فرمودند: اى مرد ! تو در مصيبت كوچك بيتابى مى‏كنى و از مصيبت بزرگ غافلى ! اگر براى آن جايى كه فرزندت رفت ، آماده بودى هرگز براى او بيتابى نمى‏كردى . مصيبت آماده نشدن تو براى‏آن روز بزرگتر از مصيبت‏فرزند توست .
عيون أخبار الرِّضا عليه‏السلام : 2 / 5 / 10 منتخب ميزان الحكمة : 334