چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

امام صادق عليه السلام هنگام مصيبت چه مي فرمودند؟

پاسخ :
الإمامُ الصّادقُ عليه‏السلام
إنّهُ كانَ يقولُ عندَ المُصيبهِ: الحَمدُ للّه الذي لَم يَجعَلْ مُصِيبَتيفي دِيني ، والحَمدُ للّه‏ الذي لو شاءَ أن تكونَ مُصيبَتي أعظَمَ مِمّا كانت (كانَت)، والحَمدُ للّه‏ على الأمرِ الذي شاءَ أن يكونَ وكانَ .
امام صادق عليه‏السلام - در هنگام مصيبت- می فرمودند: خداى را سپاس كه مصيبت مرا در دينم قرار نداد، خداى را سپاس كه اگر مى‏خواست مصيبتم از اين هم بزرگتر مى‏شد، خداى را بر امرى سپاس كه او خواست بشود و شد .
بحار الأنوار: 78/ 268 / 183 منتخب ميزان الحكمة : 334