چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

مردي كه بر بداخلاقي زنش صبر كند، چه ثوابي دارد؟

پاسخ :
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
مَن صَبَرَ عَلى سُوءِ خُلُقِ امرَأتِهِ واحتَسَبَهُ ، أعطاهُ اللّه‏ تعالى بكُلِّ يَومٍ ولَيلةٍ يَصبِرُ علَيها مِنَ الثَّوابِ ما أعطى أيُّوبَ عليه‏السلام عَلى بَلائهِ ، وكانَ علَيها مِنَ الوِزْرِ في كُلِّ يَومٍ ولَيلةٍ مِثلُ رَمْلٍ عالِجٍ ؛
هر مردى كه به خاطر خدا و به اميد پاداش او در برابر بداخلاقى همسرش صبر كند و آن را به حساب خدا گذارد ، خداوند متعال براى هر روز و شبى كه شكيبايى مى‏ورزد همان ثوابى را به او دهد كه به ايّوب عليه‏السلام در قبال بلايى كه ديد ، عطا كرد و گناه زن نيز در هر روز و شب به اندازه ريگهاى ريگستان باشد .
ثواب الأعمال : 339 / 1 منتخب ميزان الحكمة : 254