چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

توصيه هاي اميرالمؤمنين علي (عليه السلام) درباره ي زن چيست؟

پاسخ :
امام على عليه‏السلام :
ولا تُمَلِّكِ المرأةَ مِن أمرِها ما جاوَزَ نَفسَها ؛ فإنَّ المرأةَ رَيحانَةٌ ولَيسَت بقَهرَمانَةٍ ، ولا تَعْدُ بكَرامَتِها نَفسَها ، ولا تُطمِعْها في أن تَشفَعَ لِغَيرِها .
به زن ، كارى را كه از حدّ و توان او فراتر است ، مسپار ؛ زيرا زن گُل است نه كارگزار و در گراميداشت او پا از حدّ فراتر مگذار و كارى مكن كه (نزد تو) به شفاعت كردن از كسى طمع كند .
نهج البلاغة : الكتاب 31 منتخب ميزان الحكمة : 510