چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

صله ي رحم چه آثاري دارد؟

پاسخ :
امام حسين عليه‏السلام :
مَن سَرَّهُ أن يُنسَأ في أجَلِهِ ، ويُزادَ في رِزقِهِ ، فَلْيَصِلْ رَحِمَهُ ؛
هر كه دوست دارد مرگش به تأخيـر افـتـد و روزيش افزايش يابد ، صله رحم به جاى آورَد .
بحار الأنوار : 74 / 91 / 15 منتخب ميزان الحكمة : 232
*******
امام باقر عليه‏السلام :
صِلَةُ الأرحامِ تُزَكِّي الأعمالَ وتُنْمِي الأموالَ ، وتَدفَعُ البَلوى ، وتُيَسِّرُ الحِسابَ وتُنسِئُ في الأجَلِ؛
صله رحم اعمال را ، داراييها را فزونى مى‏بخشد، بلا را مى‏گرداند ، حسابرسى (در قيامت) را آسان مى‏كند و مرگ را به تأخير مى‏اندازد .
الكافي : 2 / 150 / 4 منتخب ميزان الحكمة : 232
*******
امام باقر عليه‏السلام :
صلةُ الأرحامِ تُحَسِّنُ الخُلُقَ وتُسَمِّحُ الكَفَّ وتُطَيِّبُ النَّفْسَ ، وتَزِيدُ في الرّزقِ وتُنسِئُ في الأجَلِ ؛
صله رحم خلق و خوى را نيكو ، دست را بخشنده ، جان را پاكيزه و روزى را زياد مى‏كند و اجل را به تأخير مى‏اندازد .
الكافي : 2 / 152 / 12 منتخب ميزان الحكمة : 232