چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

چرا نبايد بدون طهارت خوابيد؟

پاسخ :
امام على عليه‏السلام :
لا يَنامُ المُسلمُ وهُو جُنُبٌ ، ولا يَنامُ إلاّ على طَهورٍ ، فإن لَم يَجِدِ الماءَ فلْيَتَيمَّمْ بالصَّعيدِ ؛ فإنَّ رُوحَ المُؤمنِ تَروحُ إلَى اللّه عز و جل فَيَلقاها ويُبارِكُ علَيها ، فإن كانَ أجَلُها قَد حَضَرَ جَعَلَها في مَكنونِ رَحمَتِهِ ، وإن لَم يَكُن أجَلُها قَد حَضَرَ بَعَثَ بِها مَعَ اُمَنائهِ مِن مَلائكَتهِ فيَرُدُّوها في جَسَدِهِ .
مسلمان در حال جنابـت نمى‏خوابد و جز با طهارت به خواب نمى‏رود ؛ زيرا روح مؤمن به سوى خداوند عز و جل مى‏رود و خدا آن را مى‏پذيرد و بركتش مى‏دهد و چنانچه اجلش رسيده باشد ، آن را در پناه رحمت خود قرار مى‏دهد و اگر هنوز اجلش نرسيده باشد ، آن را به همراه فرشتگان امين خود مى‏فرستد و آنان به كالبدش بر مى‏گردانند .
بحار الأنوار : 81 / 153 / 8 منتخب ميزان الحكمة : 574