چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

شپشك چه فايده اي دارد؟

پاسخ :
امام صادق عليه‏السلام :
إنَّ اللّه‏ عز و جل تَطَوّلَ على عِبادِهِ بالحَبهِ فسَلّطَ علَيها القُمَّلَةَ ، ولولا ذلكَ لخَزَنَتْها المُلوكُ كما يَخْزُنونَ الذَّهَبَ والفِضَّةَ .
خداوند عز و جل با نعمت دانـه (گـنـدم ...) بـر بندگانش منت نهاد و شپش را آفت آن قرار داد و اگر نه چنين بود زمامداران آن را نيز همچون زر و سيم مى‏اندوختند .
بحار الأنوار : 103 / 87 / 3 منتخب ميزان الحكمة : 160