چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

چرا از درمان كردن با چشمه هاي آب گرم نهي شده است؟

پاسخ :
امام صادق عليه‏السلام :
كانَ أبي عليه‏السلام يَكرَهُ أن يَتَداوى بِالماءِ المُرِّ ، و بِماءِ الكِبريتِ ، و كانَ يَقولُ : إنَّ نوحا عليه‏السلام لَمّا كانَ الطّوفانُ دَعَا المِياهَ فَأَجابَتهُ كُلُّها إلاَّ الماءَ المُرَّ ، و ماءَ الكِبريتِ ، فَدَعا عَلَيهِما ولَعَنَهُما .
پدرم خوش نداشت به آب تلخ و آب گوگرددار ، درمان كند . او مى‏فرمود : «نوح ، آن هنگام كه توفان به پا شده بود ، آب‏ها را فرا خوانْد و همه آنها به او پاسخ دادند ، مگر آب‏هاى تلخ و آب‏هاى گوگرددار. پس ، اين آب‏ها را نفرين كرد» .
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 390 ، حديث 4 ، بحار الأنوار ، جلد 66 ، صفحه 481 ، حديث 5 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 120