چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

متكبران چه جایگاهی در نزد خداوند دارند؟

پاسخ :
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
أمقَتُ الناسِ المُتَكبِّرُ .
منفورترين مردمان ، شخص متكبّر است .
بحار الأنوار : 73 / 231 / 23 منتخب ميزان الحكمة : 480
*******
امام صادق عليه‏السلام :
فيما أوحَى اللّه‏ عز و جل إلى داودَ عليه‏السلام : يا داودُ ، كما أنَّ أقرَبَ الناسِ مِن اللّه المُتَواضِعُونَ كذلكَ أبعَدُ الناسِ مِن اللّه المُتَكبِّرُونَ .
از وحی هاى‏خداوند عز و جل به داود عليه‏السلام اين بود : اى داود ! همچنان كه نزديكترين مردم به خدا فروتنانند ، دورترين مردم از خدا گردنفرازانند .
الكافي : 2 / 123 / 2 منتخب ميزان الحكمة : 460