چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

امیر المؤمنین علی علیه السلام غلوكنندگان درباره ی خود را چگونه نفرین كرد؟

پاسخ :
امام على عليه‏السلام :
اللّهُمّ إنّي بَرِيءٌ مِنَ‏الغُلاةِ كَبَراءَةِ عيسَى بنِ مَريمَ مِنَ النَّصارى ، اللّهُمّ اخذُلْهُم أبَدا ، ولاتَنصُرْ مِنهُم أحَدا .
بار خدايا ! همچنان كه عيسى بن مريم از نصارا بيزارى جست ، من نيز از افراط كنندگان در حقّ خود بيزارم ؛ بار خدايا ! آنان را براى هميشه تنها و بى‏ياور گذار و هيچ كدام آنان را يارى مرسان .
بحار الأنوار : 25 / 284 / 32 منتخب ميزان الحكمة : 432