چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

چرا غیبت از زنا بدتر است؟

پاسخ :
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم:
الغِيبَةُ أشَدُّ مِن الزِّنا ، قيلَ :وكيفَ ؟ قالَ : الرجلُ يَزني ثُمّ يَتوبُ فَيَتُوبُ اللّه‏ علَيهِ ، وإنّ صاحِبَ الغِيبةِ لايُغفَرُ لَهُ حتّى يَغفِرَ لَهُ صاحِبُهُ .
غيبت‏كردن بدتر از زناست. عرض شد: چگونه؟ فرمودند: مرد زنا مى‏كند و سپس توبه مى‏نمايد و خدا توبه‏اش را مى‏پذيرد . امّا غيبت كننده آمرزيده نمى‏شود تا زمانى كه غيبت شونده او را ببخشد .
الترغيب والترهيب : 3 / 511 / 24