چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

پیامدهای دنیوی و اخروی زنا چیست؟

پاسخ :
رسولُ اللّه صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
يا عليُّ في الزِنا سِتُ‏خِصالٍ : ثلاثٌ مِنها في الدنيا وثلاثٌ في الآخِرَةِ ، فأمّا التي في الدنيا فَيَذهَبُ بالبَهاءِ ، ويُعَجِّلُ الفَناءَ ، ويَقطَعُ الرِّزقَ ، وأمّا التي في الآخِرَةِ فَسُوءُ الحِسابِ ، وسَخَطُ الرحمنِ ، والخُلُودُ في النارِ .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
اى على ! زنا شش پيامد دارد: سه پيامد در دنيا و سه ديگر در آخرت . پيامدهاى دنيايى‏اش اين است كه آبرو را مى‏برد ، مرگ را شتاب مى‏بخشد و روزى را مى‏بُرد و پيامدهاى آخرتى‏اش عبارت است از حسابرسى سخت و دقيق ، خشم خداى رحمان و جاودانگى در آتش است .
بحار الأنوار : 79 / 22 / 15 منتخب ميزان الحكمة : 248