چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آیا به شوخی دروغ گفتن اشكال دارد؟

پاسخ :
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
إنّ الكذبَ لا يَصلَحُ مِنهُ جِدٌّ ولاهَزلٌ ، ولا أن يَعِدَ الرجُلُ ابنَهُ ثُمّ لا يُنجِزَ لَهُ ، إنّ الصِّدقَ يَهدي إلَى البِرِّ ، وإنَّ البِرَّ يَهدي إلَى الجَنّةِ .
دروغ ، چه جدّى و چه شوخى آن ، درست نيست . همچنين درست نيست كه مرد به فرزند خود وعده‏اى بدهد و به آن عمل نكند . همانا راستگويى ، به نيكى رهنمون مى‏شود و نيكى به بهشت هدايت مى‏كند .
كنز العمّال : 8217 منتخب ميزان الحكمة : 486