چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

من يه پسر 6 ساله دارم,ميخواستم ببينم خريد کامپيوتر خانگي براي او کا درستي است يا خير؟ آيا باعث اين نميشود که از بازيهاي پر تحرک جدا شود؟در کل داشتن کامپيوتر در اين سن را چگونه ميدانيد؟

پاسخ :
دوست عزيز کامپيوتر وسيله اي است که حضورش تقريبا در هر خانه اي لازم است بنابراين به بهانه داشتن کودک در اين سن نمي توان خريد ان را ممانعت نمود اما مسئله اينجاست که نبايد اين وسيله با هدف اختصاصي کردن ان براي فرزندتان صورت گيرد . شما بايد اين مفهوم را جا بياندازيد که اين وسيله بايد در اتاق عمومي منزل جاي گيرد و همه افراد بتوانند از ان استفاده کنند .
با داشتن يک برنامه روزانه يا هفتگي مي تونيد رويه مناسبي را براي بازي هاي کامپيوتري داشته باشيد . بازي کردن با ابزار هايي مثل کامپيوتر بنا بر موضوع بازي بايد در زمان هاي محدودي صورت گيرد . حتي الامکان بازي هاي خشن و جنگي را تهيه نکنيد و در هفته دو ساعت را بيشتر براي بازي اختصاص ندهيد . تا تحرک هاي لازم را براي کودک شما حذف نکند و از مضرات عمومي بازي هاي اين چنيني درامان باشد .
www.shamimm.ir