چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

نسبت به آينده شغلي نگرانم آيا ميتوانم ادامه تحصيل دهم .

پاسخ :
تصميم‏گيري در اين باره را با توجه به نكاتي كه در اينجا متذكر مي‏شويم به عهده خودتان مي‏گذاريم:
1- ميزان توانايي و استعدادتان در زمينه ادامه تحصيل در رشته مورد نظرتان را ارزيابي كنيد.
2- توانايي و احتمال موفقيت‏تان در امتحان قضاوت را نيز مورد ارزيابي قرار دهيد.
3- چه بسا در كنار امر قضاوت پس از موفقيت در آن، بتوانيد به تحصيل در مقطع فوق‏ليسانس نيز به ادامه تحصيل بپردازيد، بنابراين امكان اين امر را نيز مورد بررسي قرار دهيد كه در اين صورت بين آن دو جمع كنيد.
www.eporsesh.com

نظرات کاربران