دوشنبه، 22 فروردين 1390

پرسش :

چه عواملي باعث بيماري لثه مي‏شوند؟

پاسخ :
1.باكتريها: در داخل يك دهان سالم متجاوز از 350گونه از باكتريها يافت مي‏شوند كه تنها 5درصد از آنها در ارتباط با بيماريهاي لثه هستند.
2.پاسخهاي التهابي بدن: انسان براي دفاع در مقابل عفونتهاي و ميكروبها، برخي مواد را ترشح مي‏كند كه در مقادير عادي كاملا خاصيت التيام بخش و ترميم دارند، ولي در صورت بالا رفتن ميزان ترشح اين مواد، مي‏توانند باعث تخريب بافتهاي بدن شوند. اين عمل در مورد بيماريهاي لثه نيز صادق است.
3.عوامل ويروسي: برخي از ويروسها(مانند ويروس تب خال) مستقيما با ژنژويت ارتباط دارند و برخي به روشهاي ديگر از قبيل ترشح مواد سمي، افزايش رشد باكتريها، و سركوب كردن سيستم ايمني باعث بيماريهاي لثه مي‏شوند.
www.ch3.ir