دوشنبه، 22 فروردين 1390

پرسش :

مكمل غذايي - ورزشي حاوي چه مواردي است؟

پاسخ :
بر اساس نوع آنها متفاوت است، ولي به طور كلي مكملهاي غذايي شامل مواد غذايي است.
مواد غذايي شامل كربوهيدراتها، پروتئين‏ها، چربي‏ها، املاح، مواد معدني، و ويتامين‏ها است. در مكملهاي غذايي معمولامواد فوق به انواع و مقادير مختلف يافت مي‏شود. مكملهاي ورزشي به دو نوع غيرهورموني و هورموني تقسيم مي‏شود. مكملهاي ورزشي غير هورموني معمولا حاوي همان موادي است كه در مكملهاي غذايي وجود دارد، اما تركيبات و مقدار آن بر اساس ميزان نياز ورزشكاران متفاوت است. مكملهاي ورزشي هورموني علاوه بر مواد غذايي داراي هورمونها وپيش ساز هورمونها نيز هستند.
www.ch3.ir

نظرات کاربران