دوشنبه، 22 فروردين 1390

پرسش :

عمده‏ترين دليل بي دنداني چيست؟

پاسخ :
از دلايل عمده بي دنداني در سنين جواني مي‏توان موارد زير را نام برد:
.1ضربه: نوع بي‏دنداني حاصل از ضربه شامل يك يا تعداد معدودي دندان خواهد بود.
.2بيماريهاي لثه: بيماريهاي لثه‏اي كه باعث تحليل استخوان اطراف دندان مي‏شود، در نهايت موجب از دست دادن دندان خواهد شد.
.3ضايعات استخواني فكها: مثل پوكي استخوان يا ضايعات توموري فكها
.4بيماريهاي سيستميك: مثل ديابت و ساير بيماريهاي متابوليك كه روي استخوان اثر سوء دارند.
.5موارد مادرزادي: مثل كم دندانيهاي مادرزادي و سندرمها
.6بهداشت ضعيف و عدم توجه به دندانها به علت فرهنگ ضعيف: اين مورد شايع‏ترين علت از دست دادن دندانهادر ايران محسوب مي‏شود.
www.ch3.ir