دوشنبه، 22 فروردين 1390

پرسش :

مصرف ويتامينها در ورزشكاران چگونه بايد باشد؟

پاسخ :
عده‏اي اعتقاد دارند كه مصرف همان مقداري كه به عموم مردم توصيه مي‏شود براي ورزشكاران كافي است. اما عده‏اي نيز مي‏گويند توصيه‏هايي كه براي حداقل مصرف نياز روزانه گفته مي‏شود فقط براي پيش‏گيري از بيماريهاست.
اكثرااعتقاد دارند با توجه به فيزيولوژي و تمرينات ورزشي ورزشكاران نياز آنهافقط در حد پيشگيري از بيماري نيست، بلكه بايد ار ساير خواص ويتامينها در سوخت و ساز بدن استفاده كرد. به طور مثال، آثاري كه ويتامينها در رشد و نمو و ساخت سلولها و ترميم آنها دارند، آثاري كه ويتامينها در دفع و بي اثر كردن مواد مضري به نام ريشه‏هاي آزاد دارند و آثاري كه به نام آثار ضد مواد اكسيد كننده دارند، آثاري هستند كه نبايد از آنها به راحتي گذشت. به همين دليل اعتقاد وجود دارد كه نيازهاي ورزشكاران چندين برابر افراد معمولي است و براي حمايتهاي تغذيه‏اي بايد به مقدار كافي و لازم به آنها ويتامين رسانده شود.
www.ch3.ir

نظرات کاربران