دوشنبه، 22 فروردين 1390

پرسش :

براي تعيين سقط خودبه خودي چه بررسي‏هايي را بايد قبل از بارداري انجام داد؟

پاسخ :
با سوالاتي كه از بيمار مي‏شودمي توان اطلاعاتي كسب كرد. اين سوالات عبارتند از:
1.وضعيت و خصوصيات سقطهاي قبلي و سن حاملگي در زمان سقط
2.پرسش در مورد تماس با سموم و داروهاي محيطي
3.عفونتهاي زنانگي و مامايي
4.سوال در مورد آزمايشهايي كه نشان دهنده سقط ايمني است.
5.سوال در مورد نسبت فاميلي با هم
6.پرسش در مورد سابقه سقطهاي مكرر در فاميل
7.پرسش در مورد تستها و آزمايشهاي تشخيصي قبلي و درمانهاي انجام شده.
تقريبا 60درصد حاملگيهاي سقط شده قبل از 8هفته بارداري يك اختلال كروموزومي را نشان مي‏دهند، به خصوص اين حالات در حاملگي‏هاي سقط شده فاقد جنين پيش مي‏آيد.
8.سوال در مورد بررسي آسيب‏شناسي و كروموزومي جنين سقط شده.
www.ch3.ir