دوشنبه، 22 فروردين 1390

پرسش :

در هر فرد چند سينوس وجود دارد و در كجا قرار دارند؟

پاسخ :
به طور طبيعي در افراد بزرگسال 5جفت يا ده سينوس وجود دارد كه عبارتند از:
- سينوسهاي فكي كه در ضخامت استخوانهاي فك بالايي قرار دارد.
- سينوسهاي پيشاني كه در ضخامت استخوانهاي پيشاني واقع شده است.
- سينوسهاي اتموييد پيشين كه در ضخامت استخوانهاي نزديك گوشه داخلي چشم جاي دارد.
- سينوسهاي اسفنوئيد كه در ضخامت استخوان كف جمجمه در وسط قرار دارد و در بالاي آنها غده هيپوفيز قرار گرفته است.
- سينوسهاي اتموييدسپين كه در ضخامت استخوانهاي بين دو چشم واقع است.
www.ch3.ir