دوشنبه، 22 فروردين 1390

پرسش :

بيماري گال چگونه درمان مي‏شود؟

پاسخ :
براي درمان گال چندين روش درماني وجود دارد كه از همه بهتر پمادهاي پرمترين ( Permethrin)است. ولي محلولهاي يك درصد ليندان، بنزيل بنزوات %25و كرم كروتاميتون نيز جزء درمانها هستند.
در مورد زنان باردار و كودكان تنها كرمهاي ساختني حاوي گوگرد و كرم كروتاميتون قابل استفاده مي‏باشندبراي از بين بردن خارش ممكن است تا دو هفته پس از درمان نيز لازم باشد از قرصهاي ضد خارش استفاده شود. براي كنترل بهتر بيماري لازم است كه تمام افراد در تماس با بيماران درمان شوند (ساير افراد خانواده - كاركنان خانه سالمندان و...) و گرنه بيماري مجددا از ساير اعضاي خانواده منتقل مي‏شود. داروي ليندان به خاطر تأثير روي سيستم عصبي در كساني كه بيماريهاي عصبي از جمله تشنج دارند استفاده نمي‏شود.
www.ch3.ir