دوشنبه، 22 فروردين 1390

پرسش :

بيماران براي درمان بيماري گال چه نكاتي را بايد رعايت كنند؟

پاسخ :
1.در اولين فرصت درمان دارويي را كه هميشه به شكل محلول يا كرمهاي ماليدني است طبق توصيه پزشك شروع كنيد.
2.لباسها، ملحفه، و حوله‏هايي را كه در طي 48ساعت گذشته استفاده كرده‏اند با آب داغ شسته و در آفتاب خشك كنيد لوازم شخصي كه قابل شستن نيستند را به مدت ده روز در يك كيسه پلاستيكي در بسته قرار دهيد و سپس استفاده كنيد.
3.تمام خانه را باجاروبرقي تميز كرده و براي اطمينان خاطر كيسه آن را دور بيندازيد.
4.24ساعت پس از درمان خطر سرايت بيماري گال خيلي كاهش مي‏يابد.
5.دامه خارش پس از درمان ممكن است باعث آلودگي مجدد به انگل، ادامه حساسيت به اجساد و بقاياي انگل، و گاهي نيز تحريك توسط داروهاي مصرفي شود.
6.ضايعات پس از درمان نيز بايد مورد بررسي قرار بگيرند و اگر عفونت هنوز وجود دارد بايد دوباره درمان صورت گيرد.
www.ch3.ir