دوشنبه، 22 فروردين 1390

پرسش :

چه كساني نبايد از آب ميوه درماني استفاده كنند؟

پاسخ :
رژيم‏هاي غذايي كه فقط از آب ميوه تشكيل شوند، چربي و پروتئين اندكي دارند. اين رژيمها در طول حاملگي يا شيردهي توصيه نمي‏شوند وبسيار نامهربانانه است اگر كودكان و سالخوردگان را مجبور به پيروي از اين روش كنيم.
در بعضي از بيماريها لازم است بعضي از انواع آب ميوه‏ها خورده نشوند. براي نمونه وجود آلرژي نسبت به ميوه‏اي خاص سبب منع مصرف آن است. كساني كه قند بالا دارند بايد آب ميوه‏هاي سرشار از قند، مثل آب هويج و لبو را با آب سبزيجاتي مثل كرفس رقيق كنند. بيماران مبتلا به ديابت يا افت قند خون، بايد هميشه همراه غذا آب ميوه مصرف كنند.
www.ch3.ir