دوشنبه، 22 فروردين 1390

پرسش :

چگونه ناخن زيبا و سالم داشته باشيم؟

پاسخ :
1.ناخنها را هميشه تميز و خشك نگهداريد تا جلوي تجمع ميكروب و عفونت گرفته شود.
2.ناخنها را كاملا از ته نگيريد و ناخنهاي پا (خصوصا شست پا) را به شكل صاف و خطي كوتاه كنيد. در صورتي كه ناخنها به شكل هلالي و از ته گرفته شوند، احتمال اينكه هنگام رشد گوشه‏هاي ناخن به داخل گوشت فرو برود، وجود دارد.
3.براي صاف و نرم كردن سطح صفحه ناخن از سوهان نرم ناخن استفاده كنيد.
4.از جويدن و كندن ناخنها خودداري كنيد.
5.افرادي كه پوست خشك دارند براي جلوگيري از تركهاي پوست اطراف ناخن، بهتر است ناخنهاي خود را چرب نگهدارند.
www.ch3.ir