دوشنبه، 22 فروردين 1390

پرسش :

در ارزيابي استفراغ، والدين بايد به چه نكاتي توجه كنند؟

پاسخ :
دو مسئله مهم كه والدين بايد به آن توجه كرده و در صورت لزوم به پزشك گزارش كنند، عبارتند از:
1.توجه به علايم كم آبي (اشك كودك، خشك بودن يا مرطوب بودن داخل دهان، گود رفتن چشم‏ها، بي حالي شديد، كم شدن مقدار ادرار، و تعداد تنفس كودك).
2.توجه به ماهيت استفراغ، فشار مربوطه، و مواد داخل آن (وجود خون يا رگه‏هاي خون، خلط و بلغم يا رنگ سبز استفراغ).