دوشنبه، 22 فروردين 1390

پرسش :

روشهاي غربالگري سرطان سینه را توضیح دهید.

پاسخ :
روشهاي غربالگري سرطان پستان عبارتند از:
1.معاينه صحيح پستان توسط خود شخص - خود آزمايي پستان
خانمهاي بالاي 20سال بايد يك هفته بعد از پايان دوره عادت ماهانه، پستانهاي خود را معاينه كنند و در صورت مشاهده هر تغيير، با پزشك مشورت كنند. خانمها مي‏توانند از بروشورهاي انجمن امداد به بيماران سرطاني ايران، درباره معاينه صحيح پستان، استفاده كنند و در برنامه‏هايي كه اين انجمن در سراسر ايران برگزار مي‏كند، شركت كنند.
2.معاينه پستان توسط پزشك
3.ماموگرافي
در صورت مشاهده يا لمس كردن توده مشكوكي در پستان، ماموگرافي و در بعضي مواقع سونوگرافي پستان توصيه مي‏شود. ضمنا ماموگرافي سالانه براي خانمهاي 40سال به بالا، به طور مرتب توصيه مي‏شود.
www.ch3.ir