دوشنبه، 22 فروردين 1390

پرسش :

در خصوص مقدار و نحوه تجويز استامينوفن در هنگام تب در اطفال توضیح دهید.

پاسخ :
بهترين كنترل دارويي تب استفاده از استامينوفن است. براي كنترل تب بايد استامينوفن با دوز مناسب و متناسب با وزن كودك و به صورت مرتب هر 4يا 6ساعت مصرف شود. مصرف نامنظم آن باعث ايجاد لرز در كودك مي‏شود. در طول شب كه درجه حرارت بدن به طور طبيعي مقداري بالاتر است، تجويز 4ساعته آن يا استعمال يك دوز شياف استامينوفن كودكان لازم است.
www.ch3.ir