سه‌شنبه، 23 فروردين 1390

پرسش :

اگر فردی دچار حمله ی حاد قلبی شد چه کاری باید بکند و برای درمان چه اقدامی باید انجام دهد ؟ به کجا باید مراجعه کند و چه روشی را انتخاب کند آیا انتخاب توسط خود او انجام می شود و یا پزشک معالج ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر سید حسین میر حسینی، فوق تخصص جراحی قلب و پیوند قلب:
کسی که دچار درد قلبی می شود اعم از اینکه سکته کرده باشد و یا دچار آنژین و درد قلبی باشد وسکته نکرده باشد ، اگر سکته کرده باشد باید بلافاصله به اورژانس هایی که پذیرش بیماران قلبی دارند و مجهز هستند که در مراکز دانشگاهی کار عملی تر می شود وجود دارد و مراکز خصوصی هم است می تواند مراجعه کند . در آنجا متخصص قلب آنان را بلافاصله ویزیت و معاینه می کند و درمان طبی را شروع می کند و اگر صلاح باشد فوراً شخص بیمار را سیتی آنژیو می کند. بعد از اینکه تست ورزش و سیتی آنژیو مثبت بود، در هر صورت مریض تابع پزشک است و باید براساس ایده ای که ایشان می دهد کار خود را انجام دهد. البته پزشک متخصص خوبی را انتخاب می کند که در این کار خبره باشد . بعد آن پزشک متخصص به او می گوید که شما سکته کرده ای باید درمان طبی انجام دهید. یا ممکن است بگوید یک رگ شما تنگ است و من با فنر آن را باز می کنم که این یک راه پیشنهادی است . یا ممکن است بگوید بیش از یک رگ تنگی دارید که بعضی از بیماران که مرض قند یا دیابت دارند ممکن است توصیه شود که نباید این کار را با فنر انجام دهند در این صورت ممکن است پیشنهاد کنند که جراح باید این کار را انجام دهد . باز با جراح قلب مشاوره انجام می دهند و بیمار را کاندید عمل جراحی بای پس می کنند .
www.ch3.ir