سه‌شنبه، 23 فروردين 1390

پرسش :

من الان سه ماه است که از کتف تار آرنج دستم درد می گیرد . من فکر می کردم که برای بد خوابیدن است ولی میگویند شاید مهره ی پنج و شش مشکلی داشته باشند . حالت سوزن سورن شدن ندارم و در کتف و زیر بغل هم درد دارم . آیا این مربوط به دستم است یا مربوط به گردنم می باشد ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر شیروانی، متخصص مغز و اعصاب:
درد دست خودش یک بحث مفصل است . علل مختلفی است . یکی از علل دست درد نشانه از دیسک گردن و آسیب های گردنی است . این دردها که مربوط به گردن است معمولا خود دست در حرکت مشکلی ندارند و درد در گردن است ولی یکسری بیماریهای دیگر هستند که ما باید دقت کنیم . بیماری های خود دست ، بیماریهای مفصل آرنج و مخصوصا بیماری مفصل کتف که یک بیماری است که مفصل خشک میشود و این دردها باعث میشود که بیمار یا حتی پزشک با دیسک گردن اشتباه بکند . ایشان باید اول یک بررسی دقیق بشوند و بعد بهترین کار ام آرآی است که می توانند انجام بدهند زیرا می فرمایند که سه ماه است که دستشان درد می کند .
www.ch3.ir