سه‌شنبه، 23 فروردين 1390

پرسش :

تقسیم بندی موهای زائد چگونه است ؟ موهای زائد چه قسمت هایی را درگیر میکند ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمد جواد نخعی، متخصص پوست و مو:
میزان بروز موهای زائد در جامعه ی ما 35 درصد خانم ها گرفتار میشود .پس اگر دختر خانمی چند تا موی زائد داشت نگران نشود . یک دسته هستند که موهای زیر چانه در می آورند . تقریبا 90 درصد خانم ها گرفتار میشوند . تعداد آن معمولا زیر دوازده تا است . و این نرمال است . نوع بعدی که چانه و لب را درگیر میکند . نوع بعدی چانه و قسمت جلویی گردن را درگیر می کند و نوع بعدی مثل ریش و سبیل مردان است . تعداد فولیکول های مویی که در یک خانم وجود دارد با یک آقا مساوی است ولی وجود هورمون مردانه است که در کل بدن هم ایجاد میشود . نوع بعدی کسانی هستند که موی زائد در شکم ، اطراف سینه ، وسط سینه و یا تمام بدن دارند . موهایی که در چانه و شکم است موی کامل است .
www.ch3.ir