سه‌شنبه، 23 فروردين 1390

پرسش :

گوش درد ممكن است از نوزادي تا ميان سالي و كهن سالي اتفاق بيفتد سوال اين است كه كدام يك از اين دوران داراي اهميت بيشتري است و نياز به توجه بيشتري دارد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر سید حسن اعتمادزاده، متخصص پوست و مو:
گوش درد در همه ادوار اهميت خاص خود را دارد ولي در نوزاد ، در بچه اي كه نمي تواند ارتباط كلامي با ديگران داشته باشد شايد توجه بيشتري را مي طلبد كه به دنبال كشف علت آن رويم و بتوانيم مشكل را برطرف كنيم زيرا نوزاد نمي تواند با ارتباط كلامي بيان دارد كه چه مشكلي دارد و نهايتاً خود را بي قرار نشان مي دهد كه ممكن است با دردهاي ديگر هم اشتباه شود ولي در سنين بالا هم اهميت خاص خود را دارد اما عموماً گوش دردهايي كه گوش مياني را درگير مي كند در كودكان 10الی 12 ساله و سنين پايين تر بيشتر خود را نشان مي دهد . گوش دردهايي كه گوش خارجي است معمولاً در سنين ميان سالي و بالا خود را نشان مي دهد ولي در كل در تمامي سنين داراي اهميت است كه نياز به توجه هم دارد.
www.ch3.ir