سه‌شنبه، 23 فروردين 1390

پرسش :

حدود 3 الی 4 ماه هست كه گلويم چرك مي كند كه با عفونت گوش همراه است . وقتي گلویم چرك مي كند به گوشم راه پيدا مي كند . آنتي بيوتيك كه مصرف مي كنم خوب هستم ولي بعد از چند روز بهبودي مجدد اُفت مي كند ، ابتدا گلو درد و سپس به گوش راه پيدا مي كند و شب هم بيشتر اذيت مي شوم موجب تب ، لرز هم مي شود . دندان هايم هم چك شده مشكلي نداشته . به هر پزشكي هم مراجعه مي كنم بيان مي كنند عفونت گوش است مدتي بهبودي حاصل مي شود ، سپس درد به سراغم مي آيد. حال در اين رابطه نظر جناب دكتر را مي خواستم بدانم . تشخيص دکتر گلودرد چركي همراه با خلط بود ولي سريعاً به گوشم راه پيدا مي كند همان موقعي كه گلودرد مي گيريم گوشم هم درد مي گيرد. پرده گوش هم سالم است ولي بيشتر هم طرف گوش چپم درد مي كند .گرفتگي بيني ندارم . راهنمایی بفرمایید .

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر سید حسن اعتمادزاده، متخصص پوست و مو:
ايشان بيشتر مشكل گلو و حلق دارند . حال گلودردهاي مكرر علل متفاوتي مي تواند داشته باشد ولي نكته اي كه ارتباط با بحث ما دارد اين است كه حلق ، بيني و سينوس ها ارتباط با گوش دارد . بعضي از افراد مستعد هستند . وقتي گلودرد مي كنند گوش درد هم به همراه دارند .اينها اتاقهاي مجاور هم هستند يك جا اتفاق بيفتد به جاي ديگر هم سرايت مي كند. بالاخره با سرما خوردگي احساس گرفتگي در گوش هم مي كنيم گاهاً گوش درد ، سردرد مي كنيم اين به خاطر آن است ولي براي آنكه گلودرد نگيرند احساس مي كنم حالت آلرژي در ايشان وجود دارد ، آن ترشحاتي كه دارند اگر بتوانند با داروي ضد آلرژي شامل ، اسپري ، قرص هاي ضد حساسيت ، شستشوي مرتب و مصرف مايعات ، شانس گلودرد هم زياد مي شود ولي اگر لوزه هاي كامي شان خيلي بزرگ است كه مستعد گلودرد هستند توصيه بر عمل لوزه مي شود كه در نهايت گوش درد كمتر شود.
www.ch3.ir