سه‌شنبه، 23 فروردين 1390

پرسش :

من پارسال باردار شدم و خونریزی کردم و بچه سقط شد . دکتر گفته که شما فیبروم داری و لوله ی رحم شما بسته شده است و باید عمل کنی تا باردار بشوی . عکس رنگی هم نگرفته ام . شما من را راهنمایی کنید .

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر اعظم السادات مهدوی، فوق تخصص نازایی و لاپاراسکوپی:
ما تا عکس رنگی نگیریم مشخص نمیشود که این لوله بسته است یا نه و پزشک از روی معاینه نمی تواند تشخیص بدهد که لوله بسته است پس اولین قدم برای این خانم عکس گرفتن است . پزشک باید با عکس به تشخیص برسد که آیا این لوله ای که بسته است با عمل جراحی قابل درمان هست یا خیر .بعضی از لوله های رحمی هستند که اینقدر لوله مشکل دارد و اینقدر لوله بسته است که ما از طریق عمل جراحی نمی توانیم آنرا باز کنیم و در نهایت این بیماران به سمت لقاح مصنوعی یا آی بی اف کشیده میشوند .
www.ch3.ir