سه‌شنبه، 23 فروردين 1390

پرسش :

آنژیوگرافی چیست ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر عبدالرضا محجوب، متخصص بیماری های قلب و عروق:
آنژیوگرافی حرف آخر را در تشخیص بیماری های عروق کرونر می زند . به این صورت که ما از طریق کشاله ی ران یا دست یک سوراخ ریزی را ایجاد می کنیم و از آن طریق یک جنس پلاستیکی مانند لوله ی خودکار وارد می کنیم . داخل رگ های قلب می شویم و یک ماده ی حاجب تزریق می کنیم و همان موقع عکس می گیریم . در این صورت کاملاً جایی که تنگی وجود دارد مشخص می شود . درواقع آنژیو گرافی یک روش تشخیصی است . به این طریق ما تشخیص می دهیم که این رگ های قلب تنگی دارد یا خیر و در آن صورت برای بازکردن رگها از روش آنژیوپلاستی استفاده می شود .
www.ch3.ir