سه‌شنبه، 23 فروردين 1390

پرسش :

من در زمستان و پاییز سرفه ، آب ریزش بینی دارم و سینه ام می سوزد و چند بار دکتر رفته ام ولی خوب نشده ام . گوشم هم خارش دارد . دو سال است که این مشکل را دارم . می خواستم ببینم که این آسم است یا خیر؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمد حسن بمانیان، فوق تخصص آسم و آلرژی:
چیزی که بین ویروس های سرماخوردگی و آلرژی مشترک است علائم کلینیکی است که بیمار دارد. سوزش در بینی آبریزش بینی گرفتگی بینی این ها علائمی است که در سرماخوردگی هم این علائم را داریم . کمتر کسی است که در فصل سرما دچار این علائم نشود . چیزی که عفونت سرماخوردگی را از آلرژی تفکیک می کند طول مدت و دوره ی بیماری است . این خانم دوسال است که این مشکل را دارند . ویروس سرماخوردگی نمی تواند دوسال مشکل ایجاد کند . از 200 نوع ویروسی که می شناسیم و از پنج نوعی که شایع تر است از سه الی چهار روز تا حداکثر ده روز علائم میدهد . اینکه در فصل خاصی بیشتر بروز پیدا می کند احتمال آلرژی بینی در ایشان وجود دارد . ایشان باید به پزشک مراجعه کنند و معاینه بشوند و تست ریه انجام بشود حتما با دارو قابل کنترل خواهد بود . ایشان باید عوامل محرک زا را از محیط زندگی شان حذف کنند یا به حداقل برسانند و با رژیم درمانی که به ایشان پیشنهاد خواهد میشود ایشان نتیجه می گیرند . و مشکل رفع خواهد شد .
www.ch3.ir