سه‌شنبه، 23 فروردين 1390

پرسش :

دختر 5 ساله ای دارم که بطور مدام آب ریزش بینی دارد بدون اینکه علائم سرماخوردگی داشته باشد بطور مداوم لوراتادین مصرف می کند . آیا می تواند بخاطر آلودگی هوا باشد ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمد حسن بمانیان، فوق تخصص آسم و آلرژی:
یکی دیگر از چیزهایی که می تواند علائمی شباهتی به آسم و آلرژی ایجاد کند آلاینده های هوا و آلودگی هوا هستند . سوزش چشم ، سوزش بینی ، آبریزش ، ناراحتی در گلو و ریه . فردی که دچار آلرژی تنفسی است ، آلودگی هوا بیماری او را تشدید می کند . عاملش هم می تواند آلرژی باشد و هم آلودگی هوا . ولی تاکید می کنم که هرکسی که آب ریزش بینی داشت این نیست که حتما دچار آلرژی است گر چه شایع ترین علت است ولی علل زیادی است که علائم بینی را ایجاد می کند . دلایل متعددی است که باید بررسی بشود .
www.ch3.ir