سه‌شنبه، 23 فروردين 1390

پرسش :

من از سه سالگی چوب وارد چشمم شد و آب مروارید گرفتم . دکتر گفت که باید عمل بشود و جسم خارجی از چشم در بیاید و بعد گفتند که آب مروارید دارد . تا ده سالگی تحت نظر دکتر بودم . در هجده سالگی وقتی می خواستند عمل کنند گفتند که خطرش خیلی زیاد است . آیا می شود این نوع آب مروارید را عمل کرد ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر ناصر مافی، فوق تخصص شبکیه:
آب مروارید ایشان از نوع تراماتیک یا ضربه است که وقتی جسم خارجی وارد چشم بشود قضیه را پیچیده تر می کند زیرا جسم خارجی انواع و اقسام آن مشکلات خاص ایجاد می کند . جسمی مثل چوب امکان عفونت قارچی را برای چشم دارند . اگر از جنس آهن باشند مشکلات بدتری را ایجاد میکند . چون واکنش شیمیایی در چشم ایجاد میکند . آهن و مس فوق العاده خطرناک هستند . در مورد این خانم نباید مورد حادی برای عمل باشد . اگر در کودکی زجاجیه ی ایشان برداشته شده است ، برای آب مروارید عمل شان پیچیده تر است .ایشان حتما به متخصص مراجعه کنند که اگر شبکیه شان سالم است قاعدتا می توان برای ایشان عمل انجام داد . ممکن است که شبکیه تخریب شده است یا اینکه ما امیدی به بهبود افزایش دید نداریم البته برای این هم میشود عمل انجام داد . آب مروارید وقتی برسد یک سفیدی در چشم ایجاد می کند هم به زیبایی لطمه می زند و هم ممکن است ایجاد درد و آب سیاه بکند . در مورد ایشان نباید موردی باشد .
www.ch3.ir