سه‌شنبه، 23 فروردين 1390

پرسش :

آیا ممکن است عدم رعایت بهداشت باعث عفونت بشود و این عفونت ها زمینه ی اختلالات ادراری بشود ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حسین کرمی، جراح کلیه و مجاری ادراری:
بله . امروزه یکی از بیماری های شایع عفونت سیستم های ادراری است که البته این جای بحث دارد . شایع ترین علت عفونت باکتری بصورت صعودی ، از قسمت خروجی به داخل مثانه می رود . یعنی این طوری نیست که از خون منتقل بشود . این آلودگی ها از بیرون در مجرا جایگزین میشود و از آنجا به مثانه منتقل میشود ، از مثانه به کلیه ها می رود و باعث عفونت میشود . بهداشت سیستم ادراری از نظر جلوگیری از عفونتهای ادراری بسیار مهم است . خانم هایی که بیماری زنانه دارند و واژن آنها مشکل دارد حتما باید به متخصص زنان مراجعه کنند تا عفونت برطرف بشود . کسانی که ادرارشان را خوب تخلیه نمی کنند باعث عفونت میشود و باید عفونت مشخص بشود و برای جلوگیری از آن استفاده از بهداشت فردی است .
www.ch3.ir