سه‌شنبه، 23 فروردين 1390

پرسش :

در کشور ما درمورد پیوند قلب چقدر پیشرفت کرده ایم ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر سید محسن میرحسینی، فوق تخصص جراحی قلب و پیوند قلب:
در سطح جهان نارسایی قلب روز به روزبیشتر می شد . سالانه 500 هزار نفر افزایش پیدا می کند و در کل دنیا سالانه 3500 پیوند انجام میشود . در کشور ما که 18 سال است که عمل پیوند قلب شروع شده است با توجه به حمایتی که از مجلس و دولت از این کار شد ، الان حدود 500 هزار نفر برگه ی اهداء عضو را امضاء کرده اند . با سایت ما بنام اهدا مراجعه کنید و بیشتر با این کارآشنا بشوید . انی 500 هزار نفر که الان این کار را کرده اند بخاطر این است که دید نسبت به این مسئله پیدا کرده اند که قبلا این دید را نداشته اند . انسانی که این کار را می کند جان چند نفر را نجات می دهد حتی قلبی که ما استفاده می کنیم ممکن است در بانک اعضا دو تا از دریچه های آن قابل استفاده برای ما باشد . این مسئله ی انسانی است که چرا انسان باید مدفون بشود ولی یک انسان دیگر نجات پیدا نکند . علاوه بر اینها که گفتم داروهای جدید هم به کشور ما آمده است برای نمونه برداری از قلب ، یکسری دستگاه ها هم هستند که به قلبی که نارسا شده و منتظر دهنده است کمک می کند . این دستگاه کمک قلبی هم دارد به کشور ما وارد میشود . با مشکلات اقتصادی که داشتیم که انشاء الله بهتر خواهد شد تا این دستگاه وارد بشود . و این گام موثری است زیرا می تواند بیمار را نگه دارد حتی گاهی شش ماه تا یکسال قلب نارسا را به کمک این دستگاه نگه می دارند تا دهنده پیدا بشود .
www.ch3.ir