سه‌شنبه، 23 فروردين 1390

پرسش :

در مورد سمعک هایی که صدا را اکو می کنند چه راه حلی وجود دارد ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر اَجلولیان، فوق تخصص گوش و حلق و بینی:
ما نمی توانیم بگوییم که همه ی این مسائل صد درصد حل شده است . سمعک های قابل تنظیمی که هستند سمعک های هوشمند هستند که وقتی شما در محیط ساکت هستید ، سمعک خودش را برای محیط سکوت نتظیم میکند و وقتی در محیط شلوغ می روید سمعک شرایطش را خودبخود عوض می کند منتها این ها توانایی یک سمعک است ولی توانایی مغز ما این قدر نیست . گاهی شرایط مغزی فردی که می خواهد سمعک را استفاده کند مناسب نیست . هر چند که سمعک های دیجیتالی قابل تنظیم که الان در کشور استفاده می کنیم ، ممکن است در بعضی افراد مزاحمت ها و مشکلاتی را ایجاد کند. این افراد را باید ارزیابی مورد به مورد بکنیم . یعنی هر فرد را ارزیابی کنیم که اگر مشکل فیزیکی دارد ، مشکلب فیزیکی او را حل کنیم و غالب اینها مشکل مغزی دارند و بیشتر در سن بالا هستند و خیلی کم در جوانان دیده میشود . اگر دیدیم که سمعک خیلی برای اینها مزاحم است ، از سمعک های معمولی صرف نظر کنیم . گاهی می بینیم افراد سمعک را میگیرند و درست استفاده نمی کنند یا اینکه درست استفاده می کنند و سمعک جواب نمی دهد . ما باید یا سمعک را عوض کنیم یا داروهایی به بیمار بدهیم که مدتی آرامش پیدا کند تا بیمار بتواند با شرایط جدید تطابق پیدا کند . ولی درصد کمی هم پیدا میشوند که علی رغم اینها خوب نمیشوند .
www.ch3.ir

نظرات کاربران